Voel de vergane glorie van de T90 Nike Phantom VNM FG statische evaluatie

Posted by admin 19-02-2019 0 Comment(s)


Vaak spelen ze vooruit ououer die een dergelijke ervaring, moeilijk om scoringskansen en de hoek vluchtig vinden, moeten hun grootste mate van bedreiging te maken om te schieten in een zeer korte tijd van de tegenstander doel, een kans voor het team Neem het spel. Wat is het belangrijkste voor de spits om te schieten? Natuurlijk is het de mate van precisie en kracht! Stel je honderd stappen voor om Yang te dragen en voor de deur te vliegen, een paradijs en een hel. Op dit moment zal een paar laarzen met een vermogensbonus en een "achtvoudige spiegel" zicht ongetwijfeld voldoende vertrouwen in je schot brengen. Uit het nieuwe patroon van de Nike Phantom VNM schoenentassen kunt u zien dat het de koersstijl van de baanafwerkingseenheid opnieuw wil definiëren.


Voor Nike zijn de verschillende extra opnamen en de exacte wrijvingsstrips van het T90-tijdperk de oplossingen die ze bieden voor de eisen van de spelers naar voren voor precisie en kracht. Maar de tijden veranderen blijft, Nike zelf is voortdurend in ontwikkeling en streven naar een doorbraak, zodat de T90 Hypervenom gif Feng werd een paar jaar later vervangen, zagen we de nieuwste Nike respondenten precisie en kracht van overgave: Phantom VNM en de Het uiterlijk van het vergiftigde front verscheen ook, en het giffront verliet de historische fase. Van vervangen om vergane glorie te reproduceren, deze man ziet eruit als T90 eindelijk op de voorgrond is gekomen, wordt zijn lichaam in de schoen bezet door een enorme blade-type wrijving bar, geven de indruk dat koude dominante kant. Levendig oranje is ook verschenen in de T90 en is de hoofdkleur van Nike's nieuwste 'Game Over'-pak.


Het dikke lichaam van de schoen, het middengedeelte van het torenhoge schoenmagazijn blijft tolerantie vertonen voor de voeten van de meeste mensen. De neus is zeer goed gevormd, lang en recht, zonder een gevoel van onderdrukking, waarmee de fijne traditie van voetverzorging van de T90 wordt voortgezet. Fantoom VNM het bovenmateriaal van de belangrijkste Nike Flyknit weefselpaneel, in een honingraatvormige voorste gebied van de schoen en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het stoppen van een aantal gevoelige bewerkingen. Aangezien meer driedimensionale honingraat structuur en vanzelfsprekend, dat ook tot het voorste deel van het weefsel schoenen relatief hard maar nog steeds verschillend van het soort goedkope plastic gevoel, de twee niet gelijke.


Flyknit teen aan de buitenkant kan de afdruk van de woorden te zien, willen we u eraan herinneren dat in aanvulling op het feit dat een aantal afgeronde binnenste hoek cutting edge van de zool, deze posities exact overeen met het gebogen deel van de voorvoet looptijd, Een dergelijke groef maakt het mogelijk dat de kromming van de zool natuurlijker is. Het meest in het oog springende bovenwerk is ook het belangrijkste element van dit eerbetoon aan de klassieke T90 is het zwarte Precision Pwr-hitting gebied. Phantom VNM dit gebied van boven naar beneden over 13 ridge wrijving rubberstrips en opgesteld onder een bepaalde hoek en hefhoogte en betere bestelling bij aangrijping met de bolvormige kogel, is teneinde de lift mist Qiulu Het doel van precisie. Asymmetrische vetersysteem in hoge maakt een groter slagvlak, en om de effecten van schoenveters, waarvan innovatieve halfintegrale veter systeem gebruikt voorkomen.


Ga door met het vasthouden van het vetersysteem en gebruik een stuk stoftong die aan de bovenkant is vastgenaaid om de vergrendeling aan beide zijden van de bovenschoen te beveiligen. Je kunt deze structuur begrijpen als het toevoegen van een "stoffen patch" aan het originele schoenvetersysteem, waardoor een kunstmatig groter, platter bovenwerk ontstaat. Deze structuur en verbeteren drug Feng III in vergelijking met ongeveer 30% van de batting gebied, maar als gevolg van verborgen kant gaten, voor degenen die liever om de kleur te veranderen van schoenveters tonen een beetje pit ah! Het is vermeldenswaard dat de zwarte Swoosh aan de buitenkant van de Phantom VNM-schoen een in reliëf gemaakt ruitpatroon is met zilverpoedereffect, vol textuur en hoogwaardige kwaliteit.


Heel liner bijzonder rond deze tijd ook, het tussenliggende gebied speelt een belangrijke rol in de anti-slip met een zwarte suède-achtig materiaal, aan beide zijden van de las comfortabele zachte kunstmatige oranje stoffen. De slanke en traditionele laag uitgesneden structuur maakt de bovenbenen compacter. Dit ontwerp maakt de voetbalschoenen meer gegrond in de feitelijke ervaring. De woorden ACC geven de aanpasbaarheid aan van de bovenste tot alle weersomstandigheden. Phantom VNM buitenzool verder worden gebruikt op de drug voor III goede reputatie hyperactief ultrahoge respons zool, maar op basis van geoptimaliseerde en aanpassing, kan worden gezien als hyperreactieve versie 2.0. Een hele stuk lichtgewicht nylon buitenzool wordt gesneden door dichte ruitvormige lijnen, en de onafhankelijke en onderling verbonden structuur maakt het aantrekkelijker voor grip in werkelijke slijtage. De visueel aantrekkelijke zwarte lijnen met een groot aantal diamantgeslepen lijnen geven de Phantom VNM-buitenzool een zeer zeldzame geometrische esthetiek. FG versie van de voorvoet spikes tot: 1.0cm, hiel klang tot 1.35cm, uit de gegevens perspectief is echter niet lang, want een van de niet-injectie spikes, wordt aanbevolen dat alle goede mensen weilanden.


De spits snelheid, gevangen veel eisen vruchtbaarheid van de grond en andere voorvoet phantom VNM veranderen kan bij benadering radiale symmetrie van zwarte groeven zien, de overige delen zijn gelijk diamant snij scherpe randen en hoeken. In aanvulling op de fris design om ervoor te zorgen elke bocht van de voorvoet rebound-effect, ook multi-directionele tractie buitenzool moordenaar van de invoering van de V-vormige nagels is een sterke garantie voor snelheid. De hiel van de hiel is consistent in vorm met de voorvoet, maar ze zorgen vooral voor snelle endo-stabiliteit. Zool midden van geen prominente anti-torsieas ontwerp versterkt om deze verantwoordelijkheid te kunnen verrichten is vet diamanten diamanten projecties, is het de laatste zou zijn gebrek buitenzool kracht bloot te leggen.


Standard binnenzool dit keer op het gebied van materialen en configuraties zijn ook zeldzaam hoge standaard, in de eerste plaats de hele palm Orthlite materiaal, comfortabel en ademend, de Phantom VNM binnenzool een 5.8mm dik en veel bereiken in vergelijking met andere inlegzolen. Voorvoet strepen distributie groef, de officiële conclusies NikeGirp Deslick weer een groot aantal groeven inlegzolen, schoenen samenwerkt met Bin lijnen, waardoor glijden in de schoen binnenzool cartridge.
De netto lengte van de binnenzool van JP 275 is: 27,4 cm, en het breedste deel van de voorvoet is: 8,9 cm. In combinatie met de eigenlijke try-on ervaring, zijn we van mening dat de Phantom VNM een normale grootte heeft en geschikt is voor de meeste voettypen. Lichtgewicht nylon zool, tussenzool structuur en een bovenste niet-licht, zodat de superpositie van alle elementen Single gewicht Spoor VNM slechts tweehonderd hoofd van slechts 203 g (JP 275), dit resultaat is heel goed.


Bewerk commentaar:
Als een vernieuwd product van de T90-essentie, met de nadruk op precisie en kracht, deelt Phantom VNM opnieuw het enorme dividend van de Flyknit-technologie. Door de zachte stof ziet het er geweldig uit in termen van aanraking en comfort. Daarnaast kan de wrijving strip in het hoger wreef gebied echt controle en associate hoofd voetbal bij het slaan, opzij zetten de werkelijke functionaliteit opzij, alleen maar om hulde aan de iconische T90 roze cirkelontwerp betalen te verbeteren heeft een grote stem geweest Dat is het. Tot slot verdient onze aandacht is dat Hyper Reactive buitenzool flex groeven voor de belangrijkste onderdelen van de palm om zijn rebound tarief toe dat vanaf de moordenaar leren van de V-nagels katalysator wordt de snelheid, enige zorg is dat het De drempel van de locatie zal relatief hoog zijn.

Leave a Comment