NIKE Premier 2.0 FG is een voetbalschoen die voldoet aan de normen van het moderne voetbal

Posted by admin 25-04-2019 0 Comment(s)


Als je goed de waarde van de Vrienden van de voetbalwedstrijd te observeren, vindt u de voet van de scheidsrechters voetbalschoenen, Adidas Copa Mundial en de NIKE Premier Beide verschijning tarief hoog vinden. Zoals classic laarzen elk merk, in aanvulling op de Kangaroo leer bovenste naar een retro gevoel in het dragen van comfort en betrouwbaarheid te creëren behoren tot de beproefde. Als het sediment van tientallen jaren van merkgeschiedenis hebben klassieke laarzen altijd een vasthoudende vitaliteit geproduceerd. Hoewel de meeste spelers in de huidige professionele arena, zoals de nieuwe voetbalschoenen, nog steeds enkele spelers zijn die een speciale voorliefde hebben voor de klassieke laarzen. Wanneer de "Lion King" Kahn zeer favoriete Adidas Copa Mundial, binnenlandse spelers, middenvelder aan de haven van Shanghai Caihui Kang is ook een zwak voor NIKE Premier, het was vaak in de Super Stadium op de voet. Onlangs lanceerde NIKE een geüpgraded product voor zijn Premier-serie - NIKE Premier 2.0 FG kunstgras voetbalschoenen.


Goedkope zaalvoetbalschoenen NIKE Premier 2.0 FG als een competitief voetbal in lijn met de moderne normen, nog steeds in het ontwerp geïntroduceerd vele klassieke brand design-elementen. De reden waarom de klassieker klassiek is, is dat het niet genoeg is. "Voor voetbalschoenen is reclame zien afhankelijk van de effectiviteit." Kangoeroe lederen bovenkant Premier 2.0 voor de spelers om een ​​comfortabel om te dragen ervaring en superieur balgevoel, in vergelijking met de vorige generatie te leveren, is de bovenste lijn Premier 2.0 is opnieuw ontworpen, compacter, zo veel mogelijk tegelijkertijd de bovenste steun Het kangaroo lederen materiaal presenteert een hoge kwaliteit touch. Een tong deel, kant groter gebied voor een hoge wreef van Oost-Aziaten over het algemeen erg vriendelijk, het draagcomfort is sterk verbeterd. Tegelijkertijd heeft de introductie van het opvouwbare tongontwerp van de Air Zoom Legend II de totale waarde naar een nieuw niveau gebracht. Of het nu gaat persoonlijke en exclusieve Ronaldinho R10-serie en "Garnett" Totti persoonlijk aangepaste serie, opvouwbare grote tong zijn essentiële elementen. Door het kantgebied te bedekken met een gevouwen tong, kan de speler worden voorzien van een vlakkere zone van de bal. De grote hielkap van het enkelgedeelte en de terugkeer van het NIKE-logo zijn een eerbetoon aan de NIKE Tiempo Premier die in 1994 werd geïntroduceerd. Lang geleden, toen reclame voor de film, NIKE sterren in het Colosseum strijd demonen, en ten slotte "King" Cantona verstoorde kraag, geschoten door de doelman van de close-up lens is dit Tiempo Premier. Bovendien is de full-size TPU buitenzool duurzaam en zorgt voor sportieve stabiliteit. Cilindrische noppen zorgen voor een goede stuurflexibiliteit en grip. Hoewel het FG-balken zijn, is er geen druk op mensen van gemiddelde kwaliteit.


In aanvulling op deze klassieke zwart-witte kleur, NIKE introduceerde ook zwart / geel en wit / blauwe kleur om uit te kiezen, geprijsd £ 95. Als je moe bent van de fantasie sneakers toevoeging van nieuwe technologie zijn, of het nu gewoon willen pure play ervaring of herinnering van een klassiek ontwerp te ervaren, NIKE Premier 2.0 FG is zeker de beste keuze.

Leave a Comment