Goedkope en vrolijke voetbalschoenen

Posted by admin 23-04-2019 0 Comment(s)


Voor de werkelijke gevechtsgroep onder voetbalfans moeten goedkope voetbalschoenen eerst zijn werkelijke gevechtswaarde weerspiegelen, en niet noodzakelijk streven naar vlaggenschip, hightech, avant-garde design, innovatieve stoffen passen, comfortabel, beter dragen De juiste prijs is vaak de primaire prijs criterium voor voetbalfans om schoenen te kiezen. De winkelgids van vandaag, laten we een paar nieuwe en goedkope schoenen bekijken, praktische voetbalfans moeten overkijken!


Aanbevolen producten: Nike Premier 2.0 voetbalschoenen
Goud en wit bijpassende Nike Premier 2.0 voetbalschoenen hebben niet alleen een retro-look en eerbetoon aan de kleur van Ronaldinho, maar hebben ook een comfortabel gevoel van het dragen van een bovenwerk van kangoeroe en een echte touch. Hoewel de waarde hoog is, is het zeker geen look! Gezien de prijs van Premier 2.0 "dicht bij de mensen", is het goed om sneakers te dragen die niet duur zijn en er goed uitzien. Het nieuwe kleurenpalet Premier 2.0 is de nummer één.


Aanbevolen producten: adidas predator 19 TF
Adidas Predator's kleine veldlaarzen met Primeknit-stof en geen schoenveterontwerp, uitstekende wikkel, comfort en aanraking, vergeleken met de grote versie van het bovendeel is minder film, geschikter voor kleine velden, meer nadruk Slimme en aanraakspelstijl. Tegelijkertijd zijn de sneakers uitgerust met een full-size BOOST-dempingsmedium en laag, en als de omstandigheden ter plaatse over het algemeen meer reflecterend schokabsorptie-effect hebben, zijn adidas-voetbalschoenen online aan het winkelen.


Aanbevolen producten: ASICS DS LIGHT AG voetbalschoenen
ASICS DS LIGHT AG voetbalschoenen zouden in de nabije toekomst de populairste sneaker moeten zijn. Deze sneaker heeft de "blote voete" aanraak- en draagervaring van DS LIGHT. Het is ook uitgerust met een GEL demping AG buitenzool, speciaal ontworpen voor Chinees kunstgrasveld. Is deze configuratie duizenden waard? Fout, veel kleine partners waren verrast toen ze de verkoopprijs zagen. Ze begonnen te vechten, hoeveel? Ik zal weten wanneer ik de link invoeg.


Aanbevolen producten: Mizuno voetbalschoenen Morelia Neo KL II AG
Voorafgaand aan de release van DS LIGHT AG waren de voetbalschoenen van Mizuno in kleine velden uit de AG-serie bijna geen rivalen op dit gebied, en de Neo KL II AG, een aanraakgevoelige snelheidsschoen met een onafhankelijk tongontwerp, was enorm populair. De voetbalschoenen van Morelia Neo KL II AG combineren lichtgewicht, tactiel, veldaanpassing en voetcompatibiliteit en zullen niet overleven, zelfs als ze worden geconfronteerd met de sterke uitdagingen van DS LIGHT AG-voetbalschoenen.


Aanbevolen producten: Li Ning Xiao Li Zi ijzeren serie gezamenlijke kangoeroe lederen TF voetbalschoenen
Voor het studentenfeest zijn TF-laarzen de beste partner voor het kunstgrasveld op de campus. Dan, met een prijs van minder dan 400 yuan, is het een goede zaak om te beginnen met een paar heldere ogen, uitstekende configuratie en een gezamenlijke TF-voetbalschoenen. Het bovenwerk van kangoeroeleder en de buitenzool van de TF uitgerust met "Li Ningyun" dempingstechnologie maken dit paar van Li Ning Xiao Li Zi ijzeren serie kangoeroe lederen voetbalschoenen met uitstekende prestaties. De unieke macaronkleur zorgt ervoor dat je hem op het veld kunt dragen. Grote ster.


Aanbevolen producten: Decathlon Kipsta CLR 900 voetbalschoenen
Om echt te kijken naar Decathlon's vlaggenschip speed boots Kipsta CLR 900 voetbalschoenen, heb ik een speciale reis naar de Decathlon-winkel georganiseerd, maar de resultaten waren niet teleurstellend. Het bovenleer van de Kipsta CLR 900-voetbalschoenen is ontworpen met een stof en een film die extreem zacht maar stevig zijn. De sneakers gebruiken een lichtgewicht Pebax-buitenzool, waardoor deze slechts 180 gram weegt. Met de verbeterde techniek van de hand en de grip van de noppen is het echt een "civiele sportwagen" op het voetbalveld. Voetbalfans moeten er echter op letten dat het ontwerp van de teen van de Kipsta CLR 900-voetbalschoenen nog steeds erg laag is. Ik draag meestal JP275 in JP270.

 

Leave a Comment