Beckham en Zidane fit - Adidas Predator 19 voetbalschoenen van 25-jarig jubileum

Posted by admin 30-04-2019 0 Comment(s)


Zowel Beckham en Zidane zijn Adidas 'intieme partners geweest, en ze zijn ook de meest representatieve van de Predator Falcon-voetbalschoenen kopen in het tijdperk van de spelers. Na twee Adidas werden gelanceerd gepersonaliseerde gegraveerd Falcon voetbalschoenen, drie bars gril fit aan de twee sterren te laten, introduceerde zo'n 1925 jubileumeditie Predator. Dankzij de invloed van Beckham en Qizu wekten de vorige Predator Precision DB en Predator Accelerator ZZ ieders kopersenthousiastiteit op. Dus hoeveel mensen houden van dit paar twee specifiek passende voetbalschoenen gemaakt met Predator 19? Omdat de schoenen zijn gebaseerd op het huidige ontwerp van de Predator 19, dus zijn schoen koetswerklijnen nog steeds vastgehouden aan een consistente stijl Predator 19, elegant vloeiende lijnen met een gevoel van gouden bovendeel, echt indrukwekkend.


Omdat het een combinatie van twee supersterren is, is het zeker de fusie van de twee kleuren in de kleurkeuze. Golden vamp geen twijfel in eerbetoon Predator Accelerator ZZ, zilver en witte schoen lichaam kant drie bars is het verminderen van Predator Precision DB, in aanvulling op, waaronder een verzameling van marine blauw en rood zijn twee paar schoenen in schitterende design. Gouden bovenste voortzetting van de iconische voorblad na terugkeer roofdier, gebreid materiaal krijgt de wrijving strippen met de functionaliteit en comfort zijn twee voordelen en gepresenteerd in een naadloze integratie bovendeel weg naar de voet bewaren Het comfortniveau is hoger zonder de basisprestaties te verliezen.


In aanvulling op de erkenning van de grote gouden schoenen, persoonlijk vind ik dat de hele paar schoenen het grootste deel van het materiaal is in de voorkant van de DB stof kraag en ZZ borduurwerk, en ineens de hele paar schoenen verhoging van de mate van erkenning, de naam komt ook borduurwerk ster aura Zelfs de meeste mensen die deze schoenen hebben gekocht, zijn in feite geborduurd met deze twee namen. Schoenen binnenkant van de kraag marine blauw is rood elementen iconische Falcon voetbalschoenen, kan het bovenstaande Primeknit woorden, die op dit moment een van de heetste materialen Adidas, wordt ook veel gebruikt in andere super flagship schoenen worden gezien. De kraag van Predator 19's Primeknit is relatief glad en breed, dus het is gemakkelijker om aan de bovenkant te komen dan de Nike Mercurial. De zilverwitte driestaaf aan de buitenkant van de schoen is de finishing touch op het kleurenschema van de schoenen en weerspiegelt het uiterlijk van de Predator Precision DB. Het rood op de buitenzool voegt enkele sportieve elementen toe om de visuele perceptie van de zijkant van de schoen te verbeteren.


Het ontwerp van het rubberblok gevolgd door de angst is het enige technische verschil tussen de Predator 19 en de vorige. De toevoeging van dit ontwerp heeft de bescherming en stabiliteit van de hiel verbeterd.
Het ControlFrame heeft een Boost-materiaal op de voorvoet van de buitenzool om de dempingsprestaties en een goede feedbacksnelheid te verbeteren op het moment van hurken. Ondersteuning van de wervelkolom achterste segment ontwerp van de zool een goede hardheid en sterkte zodat de schoenen een goede stabiliteit bij hoge snelheid uitgevoerd en diverse torsiebeweging. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is dat de nopjes een onregelmatige geometrie en een lange lengte hebben, wat voor de gemiddelde persoon misschien te veel is.
De stoffen body en de lichtgewicht buitenzool behouden een enkel gewicht van 247 gram (JP 275), maar om eerlijk te zijn, dit is geen goed resultaat.


Bewerk commentaar:
"De twee supersterren fit" ontwerplijn is dit paar adidas kunstgras voetbalschoenen Predator 19 grootste selling point, vóór de verkoop van twee paar valken zijn gegraveerd met het eerste jaar van het hoger en omdat de inzameling en gevoelens te hebben waarde, maar dit paar schoenen is niet hetzelfde . Het is een paar praktische schoenen die volledig in lijn zijn met het moderne voetbal en er zijn ook aura's van twee supersterren. Dus als je een echte factie bent en twee supersterren wilt hebben, dan is dit paar Predator 19 absoluut de beste keuze. Gezien het feit dat veel mensen de vorige twee paar replica's al zijn begonnen, is dit paar praktische schoenen dus bang dat het een koude ontmoeting zal zijn, en de verkoop is misschien niet ideaal.

Leave a Comment