Adidas lancering Copa gloro 19 Virtuso Pack

Posted by admin 16-04-2019 0 Comment(s)


Na de eerste release van de 'Virtuso' pakket in vier nieuwe kleurenschema's, hebben adidas bracht een bijgewerkte colourway voor de Copa gloro, en je gaat van ze houden. De voetbalschoenen kopen Adidas Copa gloro imiteert haar COPA 19 neef met een schone witte ondergrond met groene accenten. het belangrijkste verschil tussen de twee is de veel helderder groene ontwerp op de drie strepen, die zit aan de buitenkant van de Gloros plaats aan de binnenkant vanaf de COPA 19.


Op 11 april 2019, na de release van de nieuwe kleuraanpassing Virtuso Pack set, Adidas opgewaardeerd het kleurenschema voor Copa Gloro19. Virtuso's kleurenschema is zeer populair onlangs, met de spelers een nieuwe look in de laatste paar wedstrijden van het seizoen. gloro vrijgegeven haar nieuwe kleur uiterlijk, en de witte-gebaseerde achtergrond werd gekoppeld aan een kleine verse groene kleur, weer brengt ons terug het witte schoenen.


In een verfrissend beeld, Adidas zet de nieuwe adidas enkel voetbalschoenen kleur Copa gloro 19 voetbalschoenen in de "Virtuso Pack" voetbalschoenen ingesteld vrijgegeven aan het voorjaar en de komende zomer te ontmoeten, en getuige zijn van de kleur van de laatste laarzen van het seizoen. Change. Adidas' nieuwe 'Virtuso Pack' voetbalschoen set biedt een nieuwe optie voor spelers geconfronteerd met het einde van het seizoen. Zoals altijd, Copa gloro laarzen zijn altijd te laat. de nieuwe kleurstelling Copa gloro 19 voetbalschoenen blijft de kleuraanpassing van de witte bovenkant van de Copa 19 voetbalschoenen en de groene overwinning drie strepen.


COPA gloro is meer als goedkope voetbalschoenen COPA 19.1, geen 19+, niet alleen vanwege de veters, maar ook vanwege de positie van de drie strepen op de buitenkant. Zoals gebruikelijk, alleen de Copa 19+ zet de drie strepen aan de binnenkant. Of Natuurlijk, Copa gloro 19 heeft ook een onderscheidende opvouwbaar tong en een redelijke prijs. De prijs zal nog steeds minder dan £ 100.
Voor grassroots spelers, gloro is nog steeds een goede keuze, en het heeft de dichtstbijzijnde aansluiting op het traditionele gloro DNA, waarin iets wordt bepaald dat andere sneakers kan niet.


Evenals de groene knallen meer is, zijn de Gloros geregen laarzen in vergelijking met hun Laceless neven, en dit is waar ze uitstekend uitzien op-pitch. Het behandelen van de veters is een Predator-stijl tong, in plaats van de traditionele kortere Copa Mundial tong , dus je kunt doen alsof ze David Beckham voor een klein beetje.
De Copa Gloros zou wel eens de perfecte sub- £ 100 boot zijn. Als u op zoek bent om weer in het voetbal te krijgen en willen, zonder te veel geld uitgeven om er goed uitzien, deze laarzen passen die korte perfect. Haal op.


De Adidas Copa gloro serie blijft een trouwe keuze voor grassroots spelers en blijven nauw contact met Copa DNA te behouden. Een verfrissend en aangenaam voorjaar, is het tijd om voor te bereiden op het komende seizoen. Wat vind je van dit paar schoenen? laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Leave a Comment